Nu är alla åtta veckor av Golfköpingsmästaren avklarade och den stora finalen väntar! Det var många bra scorer sista veckan på Jönköpings GK och vi säger stort grattis till alla som säkrade en finalplats! Extra stort grattis till Tobias Magnusson från Hook som storstilat vann leaderboarden genom att ta totalt 146 poäng, hela 45 fler än tvåan Emil Andersson från Skinnarebo!

De 100 främsta på leaderboarden får spela finalen, alla som kom på delad 100e plats får också spela vilket innebär att totalt 107 spelare har kvalat in. Finalen spelas fredagen den 17e augusti på Jönköpings GK med kanonstart klockan 14.00. Ni som kvalat in kommer anmälas automatiskt och få ett mail med kort info i veckan som kommer. Har ni förhinder så glöm inte meddela detta eller avanmälan på golf.se.

HÄR FINNS RESULTAT OCH SLUTSTÄLLNING FÖR LEADERBOARDEN

Nu är avgörandet nära för Golfköpingsmästaren 2018! Förra veckan var det Skinnarebo som stod som som värd, det blev många riktigt låga scorer på den torra banan med sina fantastiskt fina greener! Eller vad sägs om hemmaspelaren Johan Sonberg som gick banan på 67 slag brutto, alltså fyra under par? Otroligt imponerande!

Grattis till alla som tog poäng och närmade sig finalen på Kättilstorp den 17 augusti! De 100 bästa på leaderboarden (inklusive delningar) kvalar in till finalen där ett stort prisbord väntar.

Denna veckan är det just finalbanan Jönköpings GK som är värd! Boka din starttid nu!

Svinga lugnt!

HÄR HITTAR DU RESULTAT OCH LEADERBOARD FRÅN SKINNAREBO

Ännu en Golfköpingsvecka lägga till handlingarna. Ryfors GK bjöd på härlig golf med många fantastisk bra scorer! Nu återstår bara två deltävlingar innan finalen så se till att boka en starttid på Skinnarebo vecka 30 för att just du ska kvala in till finalen på Jönköpings GK den 17 augusti.

Grattis till alla som tog poäng på Ryfors!

Svinga lugnt, vi ses på Skinnarebo!

HÄR HITTAR DU RESULTAT OCH LEADERBOARD FRÅN RYFORS

Förra veckans spel på A6 GK i värmeböljan bjöd på många riktigt bra scorer! Grattis till alla er som tog poäng och i och med det närmar er finalen som går av stapeln den 17 augusti på Jönköpings GK.

Nu återstår bara tre deltävlingar av Golfköpingsmästaren! Näst på tur är Ryfors som är i toppskick. Ta chansen att spela Golfköpingsmästaren vecka 29 för att säkra din finalplats!

Svinga lugnt!

HÄR HITTAR DU RESULTAT OCH LEADERBOARD FRÅN A6

Ännu en vecka med Golfköpingsmästaren har passerat. Fantastiska scorer blev det på Gränna GK. Eller vad sägs om Elton Backer i C-klassen med 60 slag? B-klassens segrare var inte långt ifrån, en riktigt fin 61:a av Peter Gustafsson. A-klassen tog Patrik Svensk hem med en 67:a.

Riktigt bra spelat! Nu siktar vi in oss på A6 GK som är värd för veckans spel. Vi har kommit halvvägs och det återstår fortfarande fyra veckor att jaga en finalplats på.

Svinga lugnt så ses vi på A6!

HÄR HITTAR DU RESULTAT OCH LEADERBOARD

Över 400 spelare kom till start på Götaström under förra veckan. Många riktigt bra scorer och den bästa, som är värd att lyfta fram, är hemmaspelaren Nils Gunnarsson som slog till med en runda på par på söndagen och hela 65 slag netto. Bra spelat!

Denna veckan är det Gränna GK som är värd så se till att boka en starttid för att jaga en plats i finalen dit de 100 bäst placerade på leaderboarden kvalar in.

Svinga lugnt!

HÄR HITTAR DU RESULTAT OCH LEADERBOARD

Den sista golfköpingsveckan innan midsommaruppehållet gick av stapeln på Wiredaholm förra veckan. Många riktigt låga scorer i alla klasserna och många golfare som tog stora kliv mot finalen på Jönköpings GK den 17e augusti.

Nu väntar en veckas uppehåll för sill, färskpotatis och allt annat som hör midsommar till. Därefter styr vi söderut mot Götaström som står för värd för Golfköpingsmästaren vecka 26!

Svinga lugnt!

Reultat och leaderboard hittar du här!

En fantastisk Golfköpingsvecka blev det på Hooks skogsbana. En bana i toppskick, men som var svår att bemästra. Många riktigt bra scorer blev det till slut och hela 553 startande vilket är flest under en enskild Golfköpingsvecka sedan 2014.

Stort grattis till alla som tog poäng på leaderboarden och tog de första kliven mot finalen på Jönköpings GK den 17e augusti. De 100 bästa på leaderboarden kvalar in till finalen där ett rekordstort prisbord väntar. Denna veckan är det Wiredaholm som står som värd så glöm inte boka din starttid för att spela en naturskön och rolig bana!

Svinga lugnt

Här hittar du resultat och leaderboard

Golfköpingsmästarens sista deltävling 2017 gick av stapeln på Hooks parkbana - samma bana som i år är finalbana - och det blev väldigt tätt i toppen där Tobias Magnusson till slut står som segrare! Grattis säger vi vill honom!

 

Grattis också till alla andra som placerat sig topp 100 och i och med det kvalar in till finalen den 18e augusti! Ni som är kvalificerade till finalen kommer att anmälas automatiskt så att ni ser att ni är anmälda på golf.se. Skulle ni ha förhinder och inte kan spela är det jätteviktigt att ni hör av er till kansliet på Hook och berättar det. Finalen spelas som kanonstart klockan 13.00 och efter det väntar en härlig grillbuffé och prisutdelning!

 

HÄR HITTAR DU RESULTAT FRÅN HOOK SAMT SLUTSTÄLLNING I LEADERBOARDEN!

Nu har Golfköpingsmästaren 2017 kommit halvvägs - fyra av åtta klubbar är avverkade. A6 GK stod som värd under vecka 27 och det bjöds på många bra ronder! Bra jobbat alla ni som spelade bra och tog kliv på leaderboarden! Denna veckan är det Ryfors som väntar, se till att boka din starttid för att säkra en finalplats i augusti!

 

KLICKA HÄR FÖR RESULTAT OCH LEADERBOARD

Förra veckan hade turen kommit till Götaström som stod som värd för den näst sista etappen av Golfköpingsmästaren 2017! Efter många bra resultat är det nu extremt jämnt i toppen av leaderboarden och allt kommer avgöras under sista veckans spel på Hooks Parkbana. Se till att boka din starttid! Hooks Park är alltid en härlig golfupplevelse och detta är sista chansen att samla poäng inför finalen som går av stapeln på just Parbanan den 18 augusti!

 

KLICKA HÄR FÖR RESULTAT OCH LEADERBOARD

Efter en veckas midsommarvila var det återigen dags att spela Golfköping! Till Gränna GK gav sig hela 424 startande, flest hitills i år, för att spela en bana i mycket bra skick.

Stort grattis till alla er som tog poäng och spelade bra!! Kom ihåg att de 100 främsta på leaderboarden kvalar in till finalein i augusti på Hook där ett riktigt bra prisbord väntar! Se till att du säkrar din finalplats, först och främst är det A6 GK som står som värd så boka en starttid där under vecka 27. Blir det du som slutligen blir Golfköpingsmästare?

 

KLICKA HÄR FÖR RESULTAT OCH LEADERBOARD

Skinnarebo bjöd på den svårslagna kombinationen med en bana i kanonskick och ett riktigt toppenväder för golf! Många bra scorer blev det! Grattis till er som tog poäng, nu drar det verkligen ihop sig och vill du spela finalen och vara med och slåss om det fina prisbordet ska du boka en tid på Götaström denna veckan! Vi ses väl där!?

 

HÄR HITTAR DU RESULTAT OCH LEADERBOARD!

Efter ännu en härlig vecka med knappt 400 starter tar vi nu en veckas midsommaruppehåll för Golfköpingsmästaren. Det blev en riktigt härlig vecka på Kättilstorp med många riktigt bra scorer, eller vad sägs om 62 netto i A-klassen och fantastiska scoren 65 brutto, fem under par, i Open-klassen? Två 64-rundor i B-klassen och i C-klassen krävdes 66 för att vinna.

Nu tar vi sill och nubbe också Gränna vecka 26!

Svinga lugnt!

 KLICKA HÄR FÖR ATT SE RESULTAT OCH LEADERBOARD

Den femte veckans spel gick av stapeln förra veckan på natursköna Ryfors GK! Bra spel av många, men alla fem i toppen av leaderboarden från förra veckans spel miss lyckades med att ta poäng. Det innebär att kampen om förstaplatsen tätnar!

Grattis till alla er som tog poäng och närmade er finalen på Hook! Nya chanser för att ta poäng och spela golf på en bra bana kommer denna veckan då Skinnarebo står som värd!

 

HÄR HITTAR DU RESULTAT OCH LEADERBOARD!

Äntligen drog Golfköpingsmästaren 2017 i gång! Det blev en blöt start med få starter i början av veckan pga regn, men många kom ut på banan under helgen. Några riktigt bra scorer blev det också på en bana som fick mycket beröm av spelarna för sitt fina skick!

Vi säger grattis till alla ni som tog poäng under veckan! Nu gäller det att ladda om och boka en starttid på Jönköpings GK vecka 24. Se till att samla så mycket poäng du kan under sommaren så kan det löna sig - en rolig final med ett späckat prisbord väntar topp 100 på leaderboarden!

Svinga lugnt!

KLICKA HÄR FÖR ATT SE RESULTAT OCH LEADERBOARD