Golfköpingsmästarens sista deltävling 2017 gick av stapeln på Hooks parkbana - samma bana som i år är finalbana - och det blev väldigt tätt i toppen där Tobias Magnusson till slut står som segrare! Grattis säger vi vill honom!

 

Grattis också till alla andra som placerat sig topp 100 och i och med det kvalar in till finalen den 18e augusti! Ni som är kvalificerade till finalen kommer att anmälas automatiskt så att ni ser att ni är anmälda på golf.se. Skulle ni ha förhinder och inte kan spela är det jätteviktigt att ni hör av er till kansliet på Hook och berättar det. Finalen spelas som kanonstart klockan 13.00 och efter det väntar en härlig grillbuffé och prisutdelning!

 

HÄR HITTAR DU RESULTAT FRÅN HOOK SAMT SLUTSTÄLLNING I LEADERBOARDEN!

Förra veckan hade turen kommit till Götaström som stod som värd för den näst sista etappen av Golfköpingsmästaren 2017! Efter många bra resultat är det nu extremt jämnt i toppen av leaderboarden och allt kommer avgöras under sista veckans spel på Hooks Parkbana. Se till att boka din starttid! Hooks Park är alltid en härlig golfupplevelse och detta är sista chansen att samla poäng inför finalen som går av stapeln på just Parbanan den 18 augusti!

 

KLICKA HÄR FÖR RESULTAT OCH LEADERBOARD

Skinnarebo bjöd på den svårslagna kombinationen med en bana i kanonskick och ett riktigt toppenväder för golf! Många bra scorer blev det! Grattis till er som tog poäng, nu drar det verkligen ihop sig och vill du spela finalen och vara med och slåss om det fina prisbordet ska du boka en tid på Götaström denna veckan! Vi ses väl där!?

 

HÄR HITTAR DU RESULTAT OCH LEADERBOARD!

Den femte veckans spel gick av stapeln förra veckan på natursköna Ryfors GK! Bra spel av många, men alla fem i toppen av leaderboarden från förra veckans spel miss lyckades med att ta poäng. Det innebär att kampen om förstaplatsen tätnar!

Grattis till alla er som tog poäng och närmade er finalen på Hook! Nya chanser för att ta poäng och spela golf på en bra bana kommer denna veckan då Skinnarebo står som värd!

 

HÄR HITTAR DU RESULTAT OCH LEADERBOARD!

Nu har Golfköpingsmästaren 2017 kommit halvvägs - fyra av åtta klubbar är avverkade. A6 GK stod som värd under vecka 27 och det bjöds på många bra ronder! Bra jobbat alla ni som spelade bra och tog kliv på leaderboarden! Denna veckan är det Ryfors som väntar, se till att boka din starttid för att säkra en finalplats i augusti!

 

KLICKA HÄR FÖR RESULTAT OCH LEADERBOARD

Efter en veckas midsommarvila var det återigen dags att spela Golfköping! Till Gränna GK gav sig hela 424 startande, flest hitills i år, för att spela en bana i mycket bra skick.

Stort grattis till alla er som tog poäng och spelade bra!! Kom ihåg att de 100 främsta på leaderboarden kvalar in till finalein i augusti på Hook där ett riktigt bra prisbord väntar! Se till att du säkrar din finalplats, först och främst är det A6 GK som står som värd så boka en starttid där under vecka 27. Blir det du som slutligen blir Golfköpingsmästare?

 

KLICKA HÄR FÖR RESULTAT OCH LEADERBOARD

Efter ännu en härlig vecka med knappt 400 starter tar vi nu en veckas midsommaruppehåll för Golfköpingsmästaren. Det blev en riktigt härlig vecka på Kättilstorp med många riktigt bra scorer, eller vad sägs om 62 netto i A-klassen och fantastiska scoren 65 brutto, fem under par, i Open-klassen? Två 64-rundor i B-klassen och i C-klassen krävdes 66 för att vinna.

Nu tar vi sill och nubbe också Gränna vecka 26!

Svinga lugnt!

 KLICKA HÄR FÖR ATT SE RESULTAT OCH LEADERBOARD

Äntligen drog Golfköpingsmästaren 2017 i gång! Det blev en blöt start med få starter i början av veckan pga regn, men många kom ut på banan under helgen. Några riktigt bra scorer blev det också på en bana som fick mycket beröm av spelarna för sitt fina skick!

Vi säger grattis till alla ni som tog poäng under veckan! Nu gäller det att ladda om och boka en starttid på Jönköpings GK vecka 24. Se till att samla så mycket poäng du kan under sommaren så kan det löna sig - en rolig final med ett späckat prisbord väntar topp 100 på leaderboarden!

Svinga lugnt!

KLICKA HÄR FÖR ATT SE RESULTAT OCH LEADERBOARD

Golfköpingsmästaren är över för i år! Efter en härlig finaldag på kanonfina Skinnarebo kan vi gratulera alla vinnarna. Särskilt grattis till Elin Ohlsson från Hook och Daniel Rehncrona från Jönköpings GK som vann open-klasserna för dam respektive herr och därmed får äran att titulera sig som Golfköpingsmästare!

 

Resultat finalen (Par 71):

Open Dam:

1. Elin Ohlsson, Hooks GK (75), 2. Marie Eriksson, Hooks GK (80), 3. Elsa Björling, Jönköpings GK (84)

Open herr:

1. Daniel Rehncrona, Jönköpings GK (72), 2. Mattias Norén, Hooks GK (73), 3. Ulf Hagström, Jönköpings GK (74)

A-klass:

1. Stefan Lusth, Jönköpings GK (67), 2. Patrik Bromander, Sand GC (70), 3. Klas Sandberg, Götaströms GK (71)

B-klass

1. Georg Lidén, Hooks GK (66), 2. Pär Mattsson, Götaströms GK (68), 3. Mattias Lejon, Hooks GK (68)

C-klass

1. Jesper Turnbull, Bryttsäter GK (61), 2. Jan Johansson, A6 GK (68), 3. Jonathan Aronsson, Hooks GK (69)

 

 

 

Skinnarebo GCC hade vässat banan riktigt bra, snabba greener och fint skick på banan fick de 439 startande under veckan njuta av. Många fina scorer bjöds det på också och nu börjar det dra ihop sig inför finalen som spelas på just Skinnarebo den 19 augusti.

 

Stort grattis till alla som plockade poäng under veckan. Resultat och uppdaterad leaderboard hittar ni här.

 

Nu styr Golfköpingsmästaren söderut till Götaström GK. Lycka till med svingen och håll tiummarna för att vi äntligen får en golfvecka utan regn!

Nu har Golfköpingsmästaren 2016 turnerat runt alla de åtta olika värdklubbarna! 306 spelare kom till start sista veckan på Wiredaholm där det som vanligt bjöds på en rolig men knepig bana! Många bra resultat blev det och flera spelare såg till att ta sista chansen att kvala in till finalen.

 

Nu är det bara finalen kvar för i år. Den 19 augusti peggar de 100 bästa på leaderboarden upp på Skinnarebo. Om du har kvalat in till finalen kommer du att bli anmäld automatiskt av Skinnarebos kansli. Skulle du mot förmodan inte kunna deltaga så är det viktigt att du avanmäler dig på golf.se eller hör av dig och meddelar kansliet på Skinnarebo så att vi vet att du inte kommer till start.

Här finns de slutliga resultaten och leaderboard.

Golfköpingsmästaren har kommit halvvägs och veckan som gått var det Gränna GK som stod för värdskapet. En fin bana som alltid och dessutom många riktigt bra scorer bjöds det på. Eller vad sägs om två stycken 68:or i herrarnas Open-klass?!

Grattis säger vi till er som tog poäng under veckan! Kom ihåg att topp 100 kvalar in till den stora finalen på Skinnarebo den 19 augusti. Denna vecka, 28, är det just Skinnarebo som gäller för att jaga poäng inför finalen! Svinga lugnt!

Klicka här för att se resultat och leaderboard efter veckan på Gränna!

Nu börjar vi närma oss slutet av Golfköpingsmästaren för i år, endast en bana - Wiredaholm - är kvar att spela! Förra veckan var det A6 som stod som värd med sin fina bana. Stort grattis till alla er som tog poäng, det var många fina scorer!

Topp 100 går som bekant till final på Skinnarbeo den 19 augusti så se till att boka en tid på Wiredaholm för att skramla ihop de där sista poängen som krävs för att just du ska kvala in till finalen!

Här är resultat och leaderboard efter vecka 30.

Svinga lugnt!

Hooks skogsbana bjöd som vanligt på en utmaning för de golfare som peggade upp under vecka 26 i Golfköpingsmästaren. En riktigt regnig vecka med väldigt få starter pga vädret på lördagen, men trots detta var det totalt 347 spelare som kom till start.

Några riktigt fina resultat bjöds det också, stort grattis till alla er som lyckades ta poäng under veckan. Resultaten hittar ni genom att klicka här!

Denna vecka är det Gränna GK som står för värdskapet, lycka till och svinga lugnt!

Äntligen blev det en golfköpingsvecka utan regn - men denna gång med riktig värmebölja istället! 301 spelare kom till start på Götaströms GK och många fina resultat blev det. Eller vad sägs om 59 netto för segraren i C-klassen. Dessutom ny ledare på leaderboarden efter denna veckas spel och nu börjar det verkligen dra ihop sig, endast två veckor och två banor kvar innan finalen. Grattis säger vi till Inger Bardh som smet förbi Elin Ohlsson och Malin Sigurdh på leaderboarden!

 

Denna veckan är det A6 GK som står för värdskapet, lycka till och svinga lugnt!

 

Resultat och leaderboard hittar ni här!

Ryfors bjöd som vanligt på en bra men tuff bana! Många fina scorer och totalt 313 startande blev resultatet när veckan har summerats.

Här hittar ni resultaten från veckan. Lycka till i jakten på poäng och grattis till alla som plockade poäng på Ryfors och på så sätt närmade sig finalen på Skinnarebo dit de 100 bästa på leaderboarden kommer kvalificeras!

Efter en veckas midsommaruppehåll väntar nu Hooks skogsbana som värd för Golfköping under vecka 26.